Voortgezet Onderwijs

Het begon zo goed op het VO. Alles verliep zoals verwacht en ineens zakt het in elkaar. Cijfers dalen en wellicht vertoont je kind ander gedrag; trekt zich terug, wordt dominanter of juist faalangstig, is onrustiger, wordt vijandiger, is gedemotiveerd etc. School is ineens stom en saai, of je kind werkt zich een slag in de rondte zonder resultaat en het plezier is er na het begin van het schooljaar misschien al vanaf. Hoe kan ik mijn kind helpen, zodat hij/zij weer goed in zijn vel zit en de schoolresultaten omhoog schieten?

Slim Geleerd begrijpt deze vaak pittige en lastige periode en biedt daarom de bewezen effectieve ‘Leren Leren training’ en ‘Agenda planning’ aan. Je leert o.a. hoe je effectief en sneller kunt leren, hoe je de stof naar jouw langetermijngeheugen krijgt en hoe je al je werk gestructureerd kun ordenen en plannen. Met kennis, strategie├źn en vaardigheden kan je er weer met een hoop zelfvertrouwen tegenaan. En nog belangrijker: het plezier is terug!

Slim Geleerd is er ook voor jullie als het gaat om het opvoeden van deze doelgroep. Kijk bij ‘Opvoedondersteuning’ voor meer informatie.