Reviews

Yara van Houtert:
“Ik vond het fijn om de training te hebben gehad. Ik heb er veel van geleerd!”

Monique Castelijns:
“Begin van het jaar heeft mijn dochter (toen 13, inmiddels 14) de cursus leren leren gevolgd bij Loes.
Super enthousiast kwam ze telkens buiten, vol met verhalen over wat ze had geleerd.
Vandaag kwam ze thuis, aan de mentor verteld dat ze beelddenker is, tekenen en frummelen in de les nodig heeft om haar aandacht erbij te houden.
Bovendien heeft ze tijdens biologie tekeningen bij haar aantekeningen gemaakt en kon ze heel haar geschiedenis herhalen omdat ze het:
1. Interessant vindt
2. De meester het grappig verteld
3. Het verhaal van de meester met een filmpje werd ondersteund.
Ze is super blij dat ze blij dat ze de cursus gevolgd heeft. Door het enthousiasme en geduld van Loes heeft ze niet alleen veel zelfinzicht gekregen maar is ze ook enthousiast over school.
Dikke aanrader 😊”

Nicole Zewald:
“Guus vond de training een verademing om te volgen. Eindelijk een verklaring waarom het leren voor hem niet zo verliep als hij zelf voor ogen had. Hij kwam steeds enthousiast thuis om ons mee te nemen in de wereld van het denken in beelden. Hij kan het goed toepassen in het leren en krijgt steeds meer zelfvertrouwen dat zijn manier ook een goede manier is.”

Denise van Hoof:
“Onze zoon van 16 heeft bij Loes de “Leren Leren” training gevolgd. Hij zit in 4 Havo en heeft al een keer gedoubleerd. Inmiddels is al een aantal keren met tests bewezen dat hij het niveau makkelijk aan moet kunnen, maar toch lukt het niet om goede cijfers te halen. Hierdoor was hij niet meer gemotiveerd en zijn zelfvertrouwen had ook een deuk. Door de training bij Loes is dat beide weer een stuk beter geworden. Ook de eerste resultaten na de training zijn positief. Loes, wij willen jou heel erg bedanken voor wat je voor onze zoon hebt gedaan. Hij was in het begin sceptisch, maar door het fijne contact met jou had hij eindelijk weer eens zin om “iets nieuws te leren”. Hij gelooft weer in zichzelf, omdat jij hem hebt laten ervaren dat hij het wel kan, maar dan op een manier die bij hem past!”

Susanne van der Rijt:
“Onze zoon Tom (groep 8) vond het fijn om bij Loes in training te zijn. Hij heeft geleerd hoe hij andere leermanieren kan toepassen. Hij heeft daarbij inzicht gekregen hoe zijn brein werkt en hoe hij hiermee slim kan omgaan. De laatste sessie heeft Tom geleerd hoe hij huiswerk kan plannen, hierbij mocht ik aanwezig zijn, wat erg aangenaam en zinvol was. Tom ziet door de lessen de toekomst op de middelbare school met veel zelfvertrouwen tegemoet!”

Lizenka Warmoeskerken:
“Onze dochter (16 jaar) heeft veel baat bij de training die ze bij Slim Geleerd krijgt. Ze leert op een andere manier leerstof eigen te maken die meer passend is bij de werking van haar brein. Ze krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en meer zin in leren. Mijn dochter benoemt dat Loes haar begrijpt als persoon én begrijpt wat zij nodig heeft. Een mooier compliment voor Loes is er naar mijn mening niet.
Loes houdt je als ouder(s) via mail goed op de hoogte van de trainingen. Ik was onder de indruk van het feit dat Loes mij na twee bijeenkomsten een mail stuurde, waarbij ze mijn dochter treffend wist te typeren. Zeer kundig na 3 uur werken met mijn dochter. Kortom: Ik en mijn dochter zijn zeer tevreden en kunnen het ieder aanraden!”

Ellen Oude Grotebevelsborg:
“Loes is erg enthousiast en betrokken. De eerste resultaten van haar methode zijn positief. En heel belangrijk: onze zoon krijgt weer zelfvertrouwen wat betreft zijn schoolresultaten. Kortom, een aanrader.”

Sarah Loffeld-Alderliesten:
“Loes is erg betrokken en professioneel. Op een laagdrempelige manier bereikbaar en heeft echt kennis van zaken. Weet van aanpakken op een relaxte fijne manier. Absoluut een aanrader!”

Yvonne van den Broek:
“Loes is iemand die met veel geduld en toewijding onze dochter heeft begeleid. Zij spreekt daarbij de taal van het kind en geeft spelenderwijs meer inzicht. Onze dochter als beelddenker heeft allerlei praktische tips gekregen om te leren voor haar schoolwerk. Zo weet zij nu hoe zij haar leerwerk beter kan voorbereiden en plannen. Als beelddenker maakt ze nu bijvoorbeeld kaartjes van de woordjes die ze moet leren of ze gebruikt de treden van de trap om dingen te onthouden. Zo creatief en zo leuk. Onze dochter heeft zo ook echt meer lol gekregen in studeren. Bedankt Slim Geleerd en bedankt Loes!”