Reviews

Carla van E:
“Ik heb mijn dochter (15 jr) gevraagd hoe zij de bezoeken aan Loes zou omschrijven. Haar antwoord: “Ik had ‘t niet kunnen doen zonder haar” Ik denk dat dat voldoende omschrijft wat de begeleiding van Loes voor haar betekend heeft en daarmee ook voor ons als ouders. In de tijd dat we bij Loes zijn gekomen is mijn dochter van een hele fijne meid uitgegroeid naar een hele fijne meid die met veel meer motivatie, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel haar schoolwerk benaderd. Heel trots zijn wij op haar en heel blij met Loes, die met een hele geduldige, rustige en positieve benadering haar tot de juiste inzichten heeft doen komen en haar voorzien heeft van een hele fijne, compleet andere leerwijze.”

Mischa Anepool:
“Wat een super ervaring! Vanaf de eerste kennismaking had onze dochter (16jr) een klik met Loes. Onze dochter had veel hooi op haar vork en kon niet de ruimte vinden voor school voor haar sport of voor vrije rijd. Al na 2-3 afspraken met Loes kwam er inzicht en ruimte! Nu zelf aan de slag met de inzichten en adviezen. Dank je wel, Loes! Groetjes Anne en blije ouders”

Patricia van der Vorstenbosch:
“In contact gekomen met deze praktijk door centraal geregelde bijles op school. Onze zoon was hier zo enthousiast over dat we privé verder zijn gegaan bij de praktijk in Heeze. Loes is een heel fijn, positief persoon die in de huid van mijn puber zoon weet te kruipen en hem begrijpt. Samen maken ze toetsweek planningen en helpt ze hem met alle geduld van de wereld door te laten zien hoe je het beste kunt leren en wat er in het puber brein gebeurd. Het is vrij prijzig maar als je wilt investeren in je kind, kan ik het zeker iedereen aanraden!”

Dimitry van Oort:
“Super blij met Loes! We hebben met onze kids al veel geprobeerd om ze te helpen met leren. Maar het is ons nu duidelijk geworden, dat ze niet zo goed om kunnen gaan met het normale onderwijs. Eigenlijk zijn ze helemaal niet zo anders en uniek. Er zijn meer kinderen die een andere manier van leren nodig hebben. Inzicht in beeld denken heeft onze ogen geopend. Het is jammer dat het reguliere onderwijs daar nog weinig mee doet. Maar dankzij Loes hebben we op een prettige manier, een weg gevonden die wel tot resultaten leidt. Kinderen blij en wij blij. Haar deskundigheid, geduld, betrokkenheid, rust, vriendelijkheid en kracht van observeren zorgde voor een directe klik. Ze heeft ons in de ontwikkeling van de kinderen enorm geholpen. Dank je Loes, je bent een topper!”

Laila Visser:
“Onze zoon (13) heeft een andere vorm van leren geleerd. Die beter bij hem past. Loes heeft ons als ouders ook zaken helder weergegeven. Loes is oprecht, to the point en heel fijn betrokken. Onze zoon ging er graag naar toe. Loes weet goed om te gaan met Pubers. Dank je wel Loes”

Linda Slegers:
“Tes Slegers: Ik heb een dag de basistraining gevolgd met twee andere kinderen. Ik ben er met veel plezier heen gegaan en kwam ook weer vrolijk thuis! Ik heb er veel van geleerd. Hoe ik moet leren voor toetsen en hoe ik een andere manier van leren kan gebruiken. Vooral de kleurmethode vind ik fijn. Loes is een super aardige vrouw die het op een leuke manier uit kan leggen!”

Yara van Houtert:
“Ik vond het fijn om de training te hebben gehad. Ik heb er veel van geleerd!”

Monique Castelijns:
“Begin van het jaar heeft mijn dochter (toen 13, inmiddels 14) de cursus leren leren gevolgd bij Loes.
Super enthousiast kwam ze telkens buiten, vol met verhalen over wat ze had geleerd.
Vandaag kwam ze thuis, aan de mentor verteld dat ze beelddenker is, tekenen en frummelen in de les nodig heeft om haar aandacht erbij te houden.
Bovendien heeft ze tijdens biologie tekeningen bij haar aantekeningen gemaakt en kon ze heel haar geschiedenis herhalen omdat ze het:
1. Interessant vindt
2. De meester het grappig verteld
3. Het verhaal van de meester met een filmpje werd ondersteund.
Ze is super blij dat ze blij dat ze de cursus gevolgd heeft. Door het enthousiasme en geduld van Loes heeft ze niet alleen veel zelfinzicht gekregen maar is ze ook enthousiast over school.
Dikke aanrader 😊”

Nicole Zewald:
“Guus vond de training een verademing om te volgen. Eindelijk een verklaring waarom het leren voor hem niet zo verliep als hij zelf voor ogen had. Hij kwam steeds enthousiast thuis om ons mee te nemen in de wereld van het denken in beelden. Hij kan het goed toepassen in het leren en krijgt steeds meer zelfvertrouwen dat zijn manier ook een goede manier is.”

Denise van Hoof:
“Onze zoon van 16 heeft bij Loes de “Leren Leren” training gevolgd. Hij zit in 4 Havo en heeft al een keer gedoubleerd. Inmiddels is al een aantal keren met tests bewezen dat hij het niveau makkelijk aan moet kunnen, maar toch lukt het niet om goede cijfers te halen. Hierdoor was hij niet meer gemotiveerd en zijn zelfvertrouwen had ook een deuk. Door de training bij Loes is dat beide weer een stuk beter geworden. Ook de eerste resultaten na de training zijn positief. Loes, wij willen jou heel erg bedanken voor wat je voor onze zoon hebt gedaan. Hij was in het begin sceptisch, maar door het fijne contact met jou had hij eindelijk weer eens zin om “iets nieuws te leren”. Hij gelooft weer in zichzelf, omdat jij hem hebt laten ervaren dat hij het wel kan, maar dan op een manier die bij hem past!”

Susanne van der Rijt:
“Onze zoon Tom (groep 8) vond het fijn om bij Loes in training te zijn. Hij heeft geleerd hoe hij andere leermanieren kan toepassen. Hij heeft daarbij inzicht gekregen hoe zijn brein werkt en hoe hij hiermee slim kan omgaan. De laatste sessie heeft Tom geleerd hoe hij huiswerk kan plannen, hierbij mocht ik aanwezig zijn, wat erg aangenaam en zinvol was. Tom ziet door de lessen de toekomst op de middelbare school met veel zelfvertrouwen tegemoet!”

Lizenka Warmoeskerken:
“Onze dochter (16 jaar) heeft veel baat bij de training die ze bij Slim Geleerd krijgt. Ze leert op een andere manier leerstof eigen te maken die meer passend is bij de werking van haar brein. Ze krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en meer zin in leren. Mijn dochter benoemt dat Loes haar begrijpt als persoon én begrijpt wat zij nodig heeft. Een mooier compliment voor Loes is er naar mijn mening niet.
Loes houdt je als ouder(s) via mail goed op de hoogte van de trainingen. Ik was onder de indruk van het feit dat Loes mij na twee bijeenkomsten een mail stuurde, waarbij ze mijn dochter treffend wist te typeren. Zeer kundig na 3 uur werken met mijn dochter. Kortom: Ik en mijn dochter zijn zeer tevreden en kunnen het ieder aanraden!”

Ellen Oude Grotebevelsborg:
“Loes is erg enthousiast en betrokken. De eerste resultaten van haar methode zijn positief. En heel belangrijk: onze zoon krijgt weer zelfvertrouwen wat betreft zijn schoolresultaten. Kortom, een aanrader.”

Sarah Loffeld-Alderliesten:
“Loes is erg betrokken en professioneel. Op een laagdrempelige manier bereikbaar en heeft echt kennis van zaken. Weet van aanpakken op een relaxte fijne manier. Absoluut een aanrader!”

Yvonne van den Broek:
“Loes is iemand die met veel geduld en toewijding onze dochter heeft begeleid. Zij spreekt daarbij de taal van het kind en geeft spelenderwijs meer inzicht. Onze dochter als beelddenker heeft allerlei praktische tips gekregen om te leren voor haar schoolwerk. Zo weet zij nu hoe zij haar leerwerk beter kan voorbereiden en plannen. Als beelddenker maakt ze nu bijvoorbeeld kaartjes van de woordjes die ze moet leren of ze gebruikt de treden van de trap om dingen te onthouden. Zo creatief en zo leuk. Onze dochter heeft zo ook echt meer lol gekregen in studeren. Bedankt Slim Geleerd en bedankt Loes!”