Over Slim Geleerd

Mijn naam is Loes van Wezel en ik ben geboren op de dag van de ARBEID.
Aan de slag dus…!
Na de volgende studies te hebben afgerond,
– Sociaal Pedagogisch Werker (ROC);
Leerkracht Basisonderwijs PABO (HAN);
– Pedagogische Wetenschapper (Universiteit van Amsterdam)

– Master of Science Opvoedkundig specialist (Universiteit van Amsterdam),
heb ik als opvoedkundige gewerkt met tieners met zeer complexe leer- en gedragsproblematieken op het Speciaal Voortgezet Onderwijs. De worsteling is soms erg groot, bij ouders maar vooral ook bij de leerlingen zelf. Qua onderwijs maar ook qua opvoeding. In de groepen 7 en 8 zag ik destijds als basisonderwijsleerkracht hoe lastig het soms voor leerlingen en ouders is om het niveau te behouden en daarnaast goed in hun vel te blijven zitten. En dan moet de middelbare school nog komen….

Slim Geleerd is geboren om leerlingen en ouders te kunnen helpen school- en opvoedworstelingen te verlichten. Want ondanks dat we allemaal wel eens flink door het stof moeten, hoeft het niet zo zwaar te zijn. Vooral als je zo jong bent en niet weet hoe je het hier mee om moet gaan, is Slim Geleerd een goede plek om weer met een glimlach en zelfvertrouwen verder te kunnen. En als het goed gaat met je kind(eren) dan gaat het ook goed met jou als ouder!
Bij Slim Geleerd kun je terecht om te Leren Leren door een gecertificeerde en wetenschappelijk bewezen training te volgen door mij als gediplomeerde Leren Leren trainster.  Je kunt hier leren plannen en (bijkomende) opvoedproblemen aanpakken.  

 

 

 

Aangesloten bij Instituut Kind in Beeld