Opvoedondersteuning

Soms trekken de problemen die kinderen en jongeren ervaren op school door in huis, wat een flinke impact kan hebben op het gehele gezin. Alle inspanningen lijken averechts te werken. En dan?
Dan is de batterij leeg en de frustraties en/of irritaties lopen op. Zowel bij jullie als bij jullie kind(eren). Wat moet er dan anders? Hoe kan het WEL werken?
Slim Geleerd helpt jullie door inzicht, kennis, begrip en adviezen over gedrag, handelen en communicatie te geven. Het helpt als je weet waar bepaald gedrag vandaan komt om vervolgens gepast te kunnen handelen. Het helpt om inzicht te krijgen in je eigen manier van communiceren of handelen maar ook dat van jullie kind(eren). Het helpt om adviezen te krijgen die gericht zijn op jullie gezin. Het helpt om begrip te krijgen maar ook om een manier te vinden die bij jullie past en prettig werkt. En het helpt om te weten dat opvoeden nou eenmaal geen makkelijke baan is. Maar het kan wel een stuk leuker!

Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan.

*Locatie:
Gesprekken vinden in principe plaats in de praktijk. Afhankelijk van de vraag en de behoefte van ouders of het kind kunnen de gesprekken ook thuis plaats vinden.