Lezing: ‘Als het leren niet lukt…’ een GROOT SUCCES!

Lezing: ‘Als het leren niet lukt…’ een GROOT SUCCES!

De lezing op woensdag 11 december ’19 is een groot succes geweest. De reacties waren lovend: veel herkenning en erkenning, begrip, helderheid over het onderwerp taal- en beelddenkers. Het was voor ouders, leerkrachten en andere professionals soms ook confronterend: beelddenkers hebben het namelijk echt niet makkelijk in ons onderwijssysteem!


Had u graag de lezing willen bijwonen? Dat kan alsnog. Vanwege de grote belangstelling wordt de lezing verlengd:
woensdagavond 19 februari 2020!
Aanmelden voor deze lezing is al mogelijk via info@slimgeleerd.nl of via het contactformulier. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen.


Slim Geleerd biedt woensdag 19 februari ’20 een gratis lezing aan voor ouders met kinderen vanaf groep 7 waarbij het leren niet gemakkelijk gaat.

‘Hij is gewoon lui’
‘Onze hulp wordt niet gewaardeerd’
‘Ze werkt keihard maar het komt er niet uit, ik weet dat ze het kan’
‘Het is veel te veel voor hem, hij krijgt het niet gebolwerkt’
‘We hadden samen goed geoefend maar de cijfers vallen tegen’
‘Ze is zo slim maar we merken er weinig van’

Hoe komt het dat het onze tieners niet lukt? Hoe komt het dat de cijfers tegenvallen terwijl er hard geleerd is of ze slim genoeg zijn? Waarom blijft het niet plakken? Waarom geven ze zo snel op?

Kom woensdag 19 februari ’20 naar ’t Perron in Heeze en ontdek hoe het komt dat tieners soms zoveel moeite hebben met al dat leer- en huiswerk. Leer het verschil begrijpen tussen taal- en beelddenkers en waarom dat zo belangrijk is om te weten. Ervaar als ouder of professional waar jouw leervoorkeur ligt en begrijp waarom de goedbedoelde uitleg niet aankomt of gewaardeerd wordt. En ontdek vervolgens hoe de tieners geholpen kunnen worden, zodat resultaten worden verbeterd, het zelfvertrouwen groeit en zij klaar zijn voor de volgende toets!


Graag aanmelden via info@slimgeleerd.nl of het contactformulier
Beroepsprofessionals, leerkrachten en andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom!

Slim Geleerd is ook te volgen op facebook: https://www.facebook.com/SlimGeleerd/